GRATIS adgang til første kvartfinale d. 4.3.2016

29/02-2016

Fra www.bluefox.dk.

http://bluefox.dk/index.php?option=com_k2&view=item&id=1225%3Agratis-adgang-til-f%C3%B8rste-hjemmekamp-i-slutspillet&Itemid=196

Gratis adgang til første hjemmekamp i slutspillet

Gratis adgang til første hjemmekamp i slutspillet
 

Der er allerede god grund til at glæde sig til slutspillet, hvor Blue Fox vil fylde Kvik Hockey Arena til bristepunktet til den første hjemmekamp.

Man kan vist roligt kalde slutspillet for ishockeyens højtid. Det er tidspunktet et langt og hårdt grundspil leder til, det er her hvor man skiller mus fra mænd og det er nu det endegyldigt gælder DM pokalen! Tempoet bliver skruet i vejret og tacklingerne synger højere end det ellers normalt er tilfældet – det er verdens fedeste oplevelse – det er PLAYOFF…

Hos Blue Fox drømmer vi om en propfyldt kulisse i den første kvartfinalekamp på Kvik Hockey Arena, og på den måde at få en massiv opbakning, så vi kan blæse vores modstander af banen.

Derfor har vi med en lang række sponsorer skabt muligheden for at kunne tilbyde GRATIS ADGANG til dig og alle du kender. Så kom ud på Kvik Hockey Arena, og tag venner, familie og kollegaer med, så vi kan fylde hallen til bristepunktet med ”3800 til ishockey”.

Grundet den spændende afslutning på Metal Ligaens grundspil kender vi endnu ikke vores endelige placering, og dermed datoen for vores første hjemmekamp. Så sæt X i kalenderen både fredag den 4. marts og søndag den 6. marts, og følg med på bluefox.dk, for hvornår vi spiller den første kvartfinalekamp på Kvik Hockey Arena.

Hjælp os med at udbrede muligheden ved at hænge vores ”3800 til ishockey” flyer op på arbejdspladsen eller skolen.

Tilbage til nyheder