Er du - eller kender du en - ny hjælper i Erhvervsklubben?

13/09-2016

Frivillige hjælpere søges til Erhvervsklubben - er du interesseret, eller kender du en?

Grundet stor succes med besøgene i Erhvervsklubben, søger vi et hold "værter/værtinder" mere. 

Erhvervsklubben har over 130 medlemsvirksomheder, der bidrager til økonomien i Bluefox og HIK. 

Der er til hver kamp spisning ca. 1:30 time før kampstart (søndagskampe dog oftest blot kage og kaffe), hvilket kræver hænder til forberedelse, oprydning og opvask. Derudover serveres øl, vand og kaffe i periodepauserne.

 
Man møder typisk ind ca. 2 - 3 timer før kampstart (aftales særskilt) og hjælper indtil ca 1/2 time efter, kampen er færdig. I det omfang tiden tillader det, er der mulighed for at se kampen. Der laves en vagtplan, så I ved, hvilke kampe/spisninger I skal hjælpe til ved, og på planen kan I også se, hvilke mødetider, I vil få. Kan man ikke komme til den vagt, man er sat på til, bytter man med en af de andre værter/værtinder. 


Der vil forekomme 5 - 8 "events" i løbet af sæsonen - hvor der holdes et indlæg af ca. 1 times varighed i forbindelse med spisningen før kampen. Der vil til disse events være flere gæster (max. 225) og dermed lidt mere oprydning og opvask mv. 

Der findes allerede i dag et godt team, som I bliver en del af - men ved at få lidt flere hænder, kan vi sprede hjælpen lidt mere ud, således man ikke er på vagt til alle hjemmekampe. 


Du er selvfølgelig velkommen til at se ishockey også på de dage, du ikke hjælper til - dog kan der være begrænsninger i adgangen til EHI pga. events, finaler mv.

Har du lyst til at hjælpe os - eller blot nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte én af vores hjælpere, Kirsten Rask på kirsten@wichmannoptik.dk eller et af bestyrelsesmedlemmerne i EHI.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores Team.....................i Danmarks bedste Erhvervsklub.

Mange hilsner

Bestyrelsen

Tilbage til nyheder