Uni-El A/S

Uni-El’s mission er at være maskinbyggerens og elinstallatørens førstevalg inden for styretavler til maskiner og eltavler til byggeri.

Maskinbyggeren bruger os til at lave styringerne til sine maskiner. Både det software, som fortæller maskinen, hvad den skal gøre, men også selve styretavlen, som indeholder alle elkomponenterne og på forsiden er udstyret med de knapper og displays operatøren bruger til at betjene maskinen med. Vi har mere end 25 års erfaring fra hundredvis af automationsprojekter inden for et hav af forskellige brancher og tavletyper.

Elinstallatøren bruges os til at projektere, tegne og bygge alle former for eltavler. Vi bygger alt fra de små gruppetavler med HPFI-relæ som sidder i ethvert hjem, til store fordelingstavler på størrelse med en række klædeskabe, der typisk står i kælderen i store ejendomme og fordeler mange tusinde ampere.

Uni-El blev stiftet i 1990 og er i dag en virksomhed med ca. 30 dygtige medarbejdere. Vi ligger i Rimmerhus, mellem Herning og Vesterhavet.

Kontakt:

Morten Frank Mogensen
Uni-El A/S
Dybdalvej 4
DK – 6920 Videbæk
Tlf.: 25 10 21 26

mfm@uni-el.dk

Firma detaljer
Adresse Dybdalvej 4, 6920 - Videbæk
Telefon +45 25 10 21 26
Web www.uni-el.dk
Facebook https://www.facebook.com/unielas?ref=ts&fref=ts
Kontaktpersoner
Morten Frank Mogensen mfm@uni-el.dk
Trine Hohl Jepsen
Lars Thiesen lt@uni-el.dk