Blicher Revision & Rådgivning

Vi er et uafhængigt og ejerledet revisorfirma med kontorer i Aulum, Herning, Ikast og Silkeborg. Vi er ca. 40 medarbejdere. De 7 heraf er statsautoriserede revisorer, mens 6 andre har uddannelsen som registrerede revisorer.

Blicher Revision & Rådgivning er et statsautoriseret revisionsaktieselskab. Vi er medlem af FSR - godkendte revisorer. Vi er således omfattet af lovpligtig kvalitetskontrol og obligatorisk efteruddannelse. Vi har stor fokus på at fastholde et godt, fagligt miljø og giver vore medarbejdere en spændende arbejdsplads fuld af udfordringer og muligheder. 

Vores speciale er den type virksomhed, der er mest udbredt i Danmark - mindre og mellemstore virksomheder. Vi er hverken for store til de små virksomheder eller for lille til de større virksomheder. Vores kunder kan forvente, at vi interesserer os for deres virksomhed - og vores mål er at anvende kendskabet til at være på forkant med værdiskabende rådgivning.

Fordelen ved selv at være en ejerledet virksomhed er, at vi kender de udfordringer, som vore kunder står over for - såvel i dagligdagen som på længere sigt. Vores mission er ikke kun at lave talgymnastik - men at skabe større enkelhed i en bureaukratisk verden, der ellers kan være uoverskuelig nok.

Firma detaljer
Adresse Østergade 48, 7400 - Herning
Telefon 97122700
Web www.blicher.dk
Facebook http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Blicher-Revision-R%C3%A5dgivning/209054565775794?fref=ts
Kontaktpersoner
Jan Heesgaard jh@blicher.dk
Carsten Ottosen co@blicher.dk