Jyske Bank

Jyske Bank - en havkat
Nytænkning er en indgroet del af vores virksomhedskultur. Derfor står der under vores logo: "Gør en forskel".
Det betyder, at vi forsøger at gøre en positiv forskel, hver eneste gang vores kunder er i kontakt med os, i vores rådgivning, indretning, væremåde, kommunikation m.v.
Jyllands-Posten udnævnte i 1982 Jyske Bank til "havkatten i hyttefadet". Havkatten er en anderledes og meget aktiv fisk, som med sin voldsomme aktivitet ilter vandet i et iltfattigt hyttefad. Jyske Bank har som opkomlingen i banksektoren altid været tvunget til at gå nye veje, og vi har dermed været med til at skabe aktivitet og konkurrence i sektoren til gavn for kunderne.
Et rart sted at komme
Bank med mere. Et bibliotek med diverse magasiner. Produktpakker, kaffebar og en havkat på væggen. Jyske Bank skal være en bank, hvor det er rart for kunderne at komme. Et sted, hvor man bliver inspireret og kan hente ny viden. Alt sammen i en uhøjtidelig stemning. Vi kalder det "Jyske Forskelle".
jyskebank.tv
Som den første bank på verdensplan åbnede Jyske Bank 1. oktober 2008 en tv-station på nettet.
Her kan alle dagligt se finansielle nyheder og økonomiske baggrundshistorier - tilsat masser af krydderier i form af oplysende og underholdende journalistiske indslag fra ind- og udland.
Totalkontoen
Jyske Bank lancerede Totalkontoen i 1985, og kontoen blev en enestående succes. Totalkontoen samler din løn, dine lån og din opsparing på samme konto. Derfor modregner vi de penge, du har på kontoen, inden du betaler rente på dit lån. Det gør dine renteudgifter mindre, fordi du ikke betaler rente af hele lånet.

Firma detaljer
Adresse Sølvgade 24, 7400 - Herning
Telefon 89893220
Web www.jyskebank.dk
Facebook www.facebook.com/jyskebank
Kontaktpersoner
Lars Breinholdt Andersen Lars.Breinholdt@jyskebank.dk
Jan Falkesgaard